avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren pt o casa P+1
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren pt o casa P+1

Doresc sa cumpar un teren, cu o deschidere stradala de 10 metri si lungimea de 40 m (in total 4 ari). Casa pe doresc sa contruiesc are o latime de 8 m si o lungime de 8,5 m.
Doresc sa stiu daca pot construi casa sau daca ma incadrez legal in limitele legii.
Mentionez ca, casa pe care o voi contrui va avea P+1.
In momentul de fata, in partea stanga a terenului este construita o casa P+1.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:23, 24 Aprilie 2015
Pentru edificarea constructiei aveti nevoie de obtinerea unui Certificat de urbanism. In cuprinsul acestuia veti gasi toate obligatiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru obtinerea Autorizatiei de constructie, inclusiv proiecte, expertize tehnice etc. care trebuie sa respecte PUG/PUZ. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect pentru casa unnemultumit unnemultumit buna ziua, doresc sa achiztionez un teren pt. constructia unei case si am cateva temeri... poate ma puteti ajuta... terenul este intravilan, intabulat ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)