avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii achizitionare locuinta cu 5% TVA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii achizitionare locuinta cu 5% TVA

Buna ziua. Am achizitionat inainte de casatorie o locuinta noua , cu TVA 5% , in care locuiesc parintii mei (cu uzufruct) . Cu ocazia casatoriei , am incheiat impreuna cu sotia , la notar , o conventie matrimoniala cu separatie de bunuri . Intrebare : sotia , in prezent , poate achizitiona in nume propriu , o locuinta noua prin programul prima casa si sa beneficieze de reducerea de tva (5%) ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala-intrebare pclaudia13 pclaudia13 Mama mea a adunat niste bani pentru a-mi construi o locuinta. Detin un teren pe care il am tot de la mama, dar inca nu am reusit sa construiesc locuinta. ... (vezi toată discuția)
Apartament prima casa înainte de căsătorie Netta Netta Apartament prima casa înainte de căsătorie. Am achiziționat în urma cu 5 ani un apartament cu programul prima casa, fiind necasatorita, și anul acesta ... (vezi toată discuția)