avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aprovizionare din piata taraneasca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aprovizionare din piata taraneasca

Buna ziua,

Am o nelamurire: cum se poate face aprovizionarea cu produse din piata pentru o persoana juridica? Este posibil acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:52, 26 Aprilie 2015
Buna ziua,
Da este posibi, se intocmeste borderou de achizitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare produse achizionate prin licitatii electronice ncris78 ncris78 Un SRL sau o PFA poate pune in vanzare obiecte achizitionate prin licitatii pe diverse site-uri de acest gen (gen Ebay)? Sau obiecte colectate/cumparare de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa inregistrez natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , seful meu a achitionat un calculator in valoare de 2850 lei ,plata facandu-se prin cardul lui personal , factura este pe numele lui, nu pe ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii aura.radulescu aura.radulescu Buna ziua, Cred ca s-a mai discutat despre borderourile de achizitie. ..Eu totusi nu am vazut nici o concluzie asupra subiectului. As vrea sa stiu daca aceste ... (vezi toată discuția)