avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune pe casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune pe casa si teren

Buna Ziua. Avem o casa cu teren ramasa de la parinti care au decedat.Aceasta casa nu are titlu de proprietate sau act de vanzare cumparare nici plan de constructie,Casa si terenul nu este trecut nici la primarie pe numele parintilor,nu are nici un proprietar dar impozit se plateste pe aceste bunuri Se mai poate face titlu de proprietate pe aceasta casa pentru a se face succesiunea?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:27, 26 Aprilie 2015
Cum adica nu este trecuta la primarie, dar impozit se plateste"? Pe numele cui se plateste impozitul?
Se plateste pe numele parintilor dar la parimarie acest pamant si casa nu au proprietar..nu ii trecut nimeni
Prin faptul ca s-a platit impozit (un lucru bun si dovedibil) puteti invoca uzucapiunea si eventual jonctiunea posesiilor, luati legatura cu un cadastrist si o scoateti la capat cu succes. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem drept de uzucapiune? ruscrina77 ruscrina77 buna ziua tatalui meu ia construit bunicul o casa cam prin 1968 , deatunci parintii mei folosesc terenul de sub casa si inca vreo 15 arii in spatele surii, nu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire casa maritaroxana maritaroxana Bunicii mei au avut o casa construita inainte de revolutie, acestia au murit, iar mama este singurul copil( mostenitor). Bunicii pe cand au construit casa au ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pentru imobilele moștenite merlusca merlusca Locatie:sat Macaresti,com.Prisacani,parinti decedati ,nu au Titlu de proprietate.Copii:doua fete.Dorim sa vindem casa si pamantul mostenit,de unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)