avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Motocicleta instrainata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Motocicleta instrainata

Buna ziua!
Detin pe numele meu o motocicleta care in urma cu ceva timp a fost instrainata de catre o alta persoana. Acea persoana a incasat niste bani in urma instrainarii si a dat talonul si cartea de identitate. Nu a putut sa faca contract de vanzare-cumparare deoarece eu nu doream sa vand motocicleta. Contractul de vanzare-cumparare se afla la persoana care a intrainat motocicleta. Anul trecut persoana la care se afla motocicleta a avut un accident si i-am facut procura sa ia banii de la asigurator si sa radieze motocicleta, dar de atunci nu imi mai raspunde la telefon si nu a radiat motocicleta. Impozitul vine in continuare. Ce pot face pentru a scapa de motocicleta si plata impozitului? Am doar o chitanta de cand am cumparat-o, niciun alt act. Cand am facut procura a declarat ca motocicleta este dauna totala.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dauna polita rca thomasson thomasson Buna ziua, Am avut o motocicleta pe care am instrainat-o catre alta persoana, prin contract de vanzare-cumparare... I-am dat noului proprietar si ... (vezi toată discuția)
Am gresit eu cu ceva...? draghicicristian draghicicristian In 2010 am vandut masina unui domn. Cu vanzare-cumparare, am platit restanta la fisc, nu mai figurez cu ea pe numele meu. Am toate hartiile. Am facut toate ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)