avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evidenta dosarelor la executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evidenta dosarelor la executorul judecatoresc

IN CALITATE DE PROPRIETARI, CUM SE POATE VERIFICA INREGISTRAREA DOSARELOR TRIMISE CATRE EXECUTORUL JUDECATORESC,IN VEDEREA RECUPERARII DEBITELOR ASOCIATIEI DE PROPRIETARI RESPECTIV PENALITATI SI TAXE JUDECATORESTI,IAR SUMELE PRIMITE DE LA EXECUTOR,IN CAZUL IN CARE ASOCIATIA NU ARE CONT IN BANCA DACA SUNT OPERATE IN CONTABILITATE.EXISTA DOCUMENTE IN CARE POTI URMARI? IN LISTELE DE PLATA A ASOCIATIEI DIN CARE FAC PARTE AU EXISTAT TAXE DE AVOCAT FARA A AVEA PROCESE,IAR ACUM CA PRIN FARMEC AU DISPARUT DIN LISTE ACESTE TAXE. VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Executare rau platnic cristian_conea cristian_conea Asociatia de proprietari a castigat procesul cu un rau platnic si doreste sa-l execute, dar acesta a fost evacuat din locuinta respectiva (banca a fost mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la un apartament care se afla in executare juecatoreasca florip florip un locatar al asociatiei de prioprietari (pers.juridica) garanteaza (gireaza) cu apartamentul, un credit bancar pentru a alta persoana fizica in favoarea ... (vezi toată discuția)
Acordul de asociere este raport comercial? SCLIPEINICU SCLIPEINICU In motivarea cererii,reclamanta (asociatia de propietari) arata ca intre parti se desfasoara un raport comercial in baza careia a furnizat debitoarei ... (vezi toată discuția)