avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casierie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casierie

buna ziua,
puteti sa imi spuneti daca o societate poate avea mai multe casierii chiar daca nu are puncte de lucru?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariana.feraru , utilizator 16:57, 29 Iunie 2009
va rog sa detaliati ...
societatea este de asigurari. avem cateva agentii care se afla toate intr-o locatie, alta decat sediul societatii. pentru aceste agentii vrem sa avem o casierie separata decat cea de la sediul societatii. nu avem declarate puncte de lucru.
da, sigur ; ar fi mai mult ca niste ghisee de incasari , care vor depune la sfirsitul zilei sumele incasate la casieria centrala .
Este obligatoriu ca la fiecare ghiseu sa aveti casierie.
deci nu voi tine un registru de casa separat. Este suficient ca pentru sumele incasate sa se faca un borderou, pe care sa il semneze atat persoana care aduce cat si cea care preia banii?!

Alte discuții în legătură

Registru de casa naoci7 naoci7 Amregistrul de casa complrtet la zi , dar am primit chitante din 5 date diferite in urma cu aproximativ 2 sapt, .... Avand in vedere ca registrul de casa e ... (vezi toată discuția)
Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)