avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme teren

Buna ziua,

Problema este una destul de grava consider eu tinand cont ca Primaria de care apartin a eliberat un titlu de proprietate si un proces verbal de pune in posesie pe acelasi teren. In fapt, bunicul meu(decedat intre timp) a obtinut un titlu de proprietate pe numele tatalui sau, prin hotarare judecatoreasca, in anul 2003, in baza unui act eliberat de ministerul agriculturii in anul 1953. Ulterior anului 1991, nepotul boierului al carui teren a fost inainte de '53, a cerut la randul sau terenul mostenit, printre care si cel in cauza, si i s-a eliberat un proces verbal de punere in posesie. In momentul de fata, bunica mea plateste impozit desi nu il mai foloseste din anul 2008, de la decesul bunicului, si nu stim care e solutia in acest caz.Ce putem face pentru a il putea folosi, sau duipa caz obtinere de despagubiri? si cine are dreptul real asupra terenului?

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate valeriaclaudia valeriaclaudia vreau sa obtin titlul de proprietate pe anumite terenuri , pe numele bunicului meu decedat, pentru a putea face apoi dezbaterea succesiunii cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)