avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract barter
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract barter

Daca se face un contract de barter trebuie inregistrat in contabilitate?
- trebuie facuata factura sau se face compensare numai pe baza de contract fara a mai fi nevoie sa il inregistrez in conta?
- daca trebuie inregistrat in conta imi puteti spune si cum:(

Alte discuții în legătură

Contractul de schimb suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca 2 societati comerciale isi presteaza reciproc servicii (nu se plateste un pret), contractul poate fi catalogat ca fiind de schimb, luand in ... (vezi toată discuția)
Contract barter Geo_2008 Geo_2008 spuneti-mi va rog,daca am un contract de barter si facturile aferente,pentru stingerea datoriei mai este necesar ordinul de compensare sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Forma de contract intre sc avand contraprestatie in loc de pret ytip ytip Buna ziua. Este posibil incheierea unui contract intre doua SC, care in loc sa stipuleze un pret al prestatiei sa aibe ca si contravaloare o alta prestatie ... (vezi toată discuția)