avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conventie de credit schimbata dupa OUG 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conventie de credit schimbata dupa OUG 50

In urma aplicarii oug 50 si cererii de amanare a principalului timp de 12 luni,institutia bancara a modificat dobanda pe un credit cu nevoi personale cu ipoteca in chf ,mutand comisionul de administrare in dobanda. In momentul de fata,respectiva banca imi restituie doar comisionul de risc doar pana la data cand am facut acea cerere de amanare a principalului.
Am sanse de recuperare a intregului comision de risc sau comision de administrare?
De anul trecut aceeasi banca mi-a dublat valoarea asigurarii pe acea conventie fara ca eu sa primesc o copie a asigurarii sau o instiintare nici din partea bancii nici din partea comaniei de asigurari.

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu banca Simona Heda Simona Heda Am contractat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in anul 2007. Am citeva nelamuriri intrucit: 1.in contractul incheitat cu Volksbank se ... (vezi toată discuția)
Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cu privire la prevederile oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori si cu privire la prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca fox123 fox123 As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)