avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare ordin executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare ordin executare silita

Tocmaiam primit instiintare de executare silita mai exact ordin de executare silita cu drept de contestatie in 15 zile. Intrebarea mea este daca pot contesta aceast ordin invocand prescriptia, mentionez ca nu am mai platit din anul 2012, suma care este restatnta fiind in cuantum de 4400 ron. Ce mai pot face in situatia de fata? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre perimare si prescriptie Debitor22 Debitor22 Buna ziua. In anul 2010 am reusit sa obtin o descoperire pe cardul de salariu de aproximativ 3 salarii,respectiv 3000 de lei.Pentru cateva luni am platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contestatie avand la baza prescriptia? mihail2012 mihail2012 In data de 05.03.2008 am incheiat un contract de credit bancar cu BCR S.A.. Mi-a fost acordat un credit in valoare de 30827 lei, acordat pe o perioada de 120 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, inregistrez un debit la departamentul taxe si impozite ... donis21 donis21 Buna seara, inregistrez un debit la departamentul taxe si impozite al primariei locale in cuantum impozit autoturism + 2 amenzi de circulație. Suma dateaza ... (vezi toată discuția)