avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil - ce trebuie facut dupa?
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil - ce trebuie facut dupa?

Buna ziua,
De curand am participat la o licitatie unde am adjudecat un imobil. Saptamana aceasta doresc sa il platesc integral la executor in platii fiind intocmit actul de adjudecare.
Ce pasi trebuie sa fac apoi pentru intabularea imobilului pe numele meu?
Citeam undeva ca trebuie sa anunt adjudecarea imobilului la Administratia Fiscala in termen de 10 zile altfel voi primii amenda. Este adevarat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 28 Aprilie 2015
Dupa ce achitati integral pretul ,executorul va emite actul doveditor
Ulterior cu actul de adjudecare va adresati la ocpi responsabil pentru notarea dreptului dvs de proprietate asupra bunului imobil
Termenul de deschis rol fiscal este de 30 de zile de la data achizitiei bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

adjudecare imobil eugennico eugennico Am adjudecat la licitatie un imobil la 75% din valoare fiind creditor, in luna ianuarie, l-am intabulat personal la ocpi , am deschis rol la primarie. Am ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)