avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare legea 145/2014
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare legea 145/2014

buna ziua, avem un depozit autorizat pentru piei de animale(bovina, ovina, cabalina,lina) pina acum achizitionam de la pers.fizice si producatori individuali pieile de animale in baza borderoului de achizitie, acum in baza legii 145/2014 art.20 se interzic borderourile de achizitie conf.anexa 2 din ord.3512/2008, dar conform legii 145/2015 atestatul de producator se elibereaza celor care detin mai mult de 2 capete vaci, 50 oi, cei care sacrifica pentru consumul propriu si vor sa valorifice produsele de origine animala(piei, lina) cum ii inregistram, in contabilitate, document? multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre ferma si localitate florin_albu florin_albu Buna ziua! Imi poate spune cineva si mie care este distanta minima legala intre o ferma si o localitate sau sat? (vezi toată discuția)