avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie

se poate face contestatie in instanta impotriva unei instiintari de plata sau este necesar un titlu executoriu?
ce fel de actiune se poate face si la ce instanta?
Cel mai recent răspuns: feriha , utilizator 11:24, 28 Aprilie 2015
In primul rand ca sa putem raspunde ar trebui sa stim cine anume a emis acea instiintare de plata si ce scrie in cuprinsul sau. Abia apoi vom putea intelege pe deplin valoarea si efectele juridice pe care le produce instiintarea.

Este o instiintare de la fisc, de la un executor judecatoresc, de la o firma de recuperari creante, etc.? De asemenea, sunteti sigur ca asa se numeste documentul primit?
ESTE VORBA DE O INSTIINTARE DE PLATA PRIVIND IMPOZITE LOCALE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare executare silita dia partea unei firme de recuperari creante tina23 tina23 Buna ziua, Am primit acasa o instiintare de executare silita din partea [editat] si trebuie sa platesc o datorie de 750 de lei, pana la data de 18.02.2013 ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica mariamaria1 mariamaria1 daca nu se achita onorariul de avocat chiar daca este semnat contract de asistenta juridica ce se poate intampla? in unul din articolele se precizeaza ca acel ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)