avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doi proprietari cota indiviziune ½
Discuție deschisă în Executare silită

Doi proprietari cota indiviziune ½

Buna ziua,
Va multumesc pentru ajutorul dat in urmatoarea problema: intr-un imobil suntem doi proprietari cota indiviziune ½ ; unul din proprietari isi ajuta fiul si ipotecheaza partea lui de ½ din imobil pentru o societate la care era dator cu o suma de bani. Acesta pierde cota lor de locuinta de ½ prin executare silita. Intrebare: La toate aceste demersuri erau obligati sa aibe si acordul scris si al celuilalt proprietar pentru ipotecare , avand in vedere ca nu erau scosi din indiviziune, Am fost intrebat de o terta persoana daca am dat acordul scris pentru a putea ipoteca si atunci am inteles ca e o problema neclara pentru mine si nu i-am raspuns sa nu fac valuri mai mari.

Alte discuții în legătură

Mostenire adilaur adilaur In acest moment detin 1ț4 si respectiv 3ț4 din apartament impreuna cu fiul meu in urma decesului sotiei . Acest aprt. este sub ipoteca imobiliara la o banca ... (vezi toată discuția)
Donatie Manoliu Eugen Manoliu Eugen Buna ziua pe scurt va prezint problema:-un frate de al meu a primit donatie din partea parintilor o locuinta la tara si terenul aferent,dupa o perioada acel ... (vezi toată discuția)
Apartament in pericol trikitriki trikitriki credit de nevoi personale, deci fara ipoteca, ajuns cu restante de peste 200 zile. S-au facut solicitari pentru: - refinantare, care sa includa si ... (vezi toată discuția)