avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie construire

Buna ziua,
Am incheiat un contract de rezervare cu un dezvoltator de imobil in urma cu 2 ani, inainte sa fie finalizata constructia. In momentul de fata, am solicitat proprietarului[dezvoltatorului] autorizatia de constructie a cladirii sa verific daca cumpar apartamentul mai departe. Mi s-a raspuns ca au autorizatie pt imobilul initial [pt care eu am facut rezervare] dar ca pt ca au facut niste modificari asteapta sa iasa autorizatia cea noua si ca mi-o vor da pe acesta cand va fi gata. Cum as putea verifica cele spuse de dumnealor, mai exact cum ii pot verifica ca spun adevarul?

Alte discuții în legătură

Verificare autorizatie construire roxirox roxirox Buna ziua, Am incheiat un contract de rezervare cu un dezvoltator de imobil in urma cu 2 ani, inainte sa fie finalizata constructia. In momentul de fata, am ... (vezi toată discuția)
Ce clauze să aibă un antecontract de v-c pentru un apt. în imobil nou? fuzzydoe fuzzydoe Doresc să achiziționez un apartament într-un imobil nou prin programul \\"Prima Casă\\" și ca să evit potențiale probleme, vreau să știu la ce ar ... (vezi toată discuția)
Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)