avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Verificare autorizatie construire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Verificare autorizatie construire

Buna ziua,
Am incheiat un contract de rezervare cu un dezvoltator de imobil in urma cu 2 ani, inainte sa fie finalizata constructia. In momentul de fata, am solicitat proprietarului[dezvoltatorului] autorizatia de constructie a cladirii sa verific daca cumpar apartamentul mai departe. Mi s-a raspuns ca au autorizatie pt imobilul initial [pt care eu am facut rezervare] dar ca pt ca au facut niste modificari asteapta sa iasa autorizatia cea noua si ca mi-o vor da pe acesta cand va fi gata. Cum as putea verifica cele spuse de dumnealor, mai exact cum ii pot verifica ca spun adevarul?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:54, 28 Aprilie 2015
Nu aveti cum decat sa mergeti la Primarie insa nu stiu daca asemnea informatii vi se vor putea furniza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire roxirox roxirox Buna ziua, Am incheiat un contract de rezervare cu un dezvoltator de imobil in urma cu 2 ani, inainte sa fie finalizata constructia. In momentul de fata, am ... (vezi toată discuția)
Predare apartament intarziata nomack nomack Buna ziua, Voi incepe prin descrierea situatiei: In ianuarie 2016 am semnat antecontractul pentru achizitionarea unui apartament din Bucuresti, sector 3, cu ... (vezi toată discuția)
Antecontract semnat in 2021 tva 5% ,predare imobil in 2024 , cat este cota de tva? BucurI BucurI Antecontract semnat in 2021 pentru o locuinta cu plata avans la dezvoltator cota tva 5% , predare imobil in 2024, se aplica cota de tva de 9%? Buna ... (vezi toată discuția)