avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit prima casa

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pot aplica la un credit pentru prima caas avand in vedere ca tatal meu a decedat acum 6 luni iar la succesiune toate bunurile lui au fost imparite intre mama, fratele meu si eu ( un apartament si o masina).
Mentionz ca momentan locuiesc cu chirie impreuna cu sotul meu si am vrea sa facem un credit pentru achizitionarea unui apartament.
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire dupa moartea mamei - succesiunea nu s-a deschis si tata vrea sa vanda flore flore Locuiesc intr-un apartament cumparat de parintii mei,mama a decedat in 2001.Mentionez ca eu locuiesc in acest apartament impreuna cu tatal meu dar nu ne ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri cote parti Alexandra179 Alexandra179 Buna! As avea nevoie de un sfat legat de urmatoarea situatie complicated. S-a facut succesiunea anul trecut. Dupa multe intamplari si neintelegeri nu s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt singurul copil al tatalui meu, decedat in 1999. ... LenutaPop LenutaPop Buna ziua! Sunt singurul copil al tatalui meu, decedat in 1999. In urma lui a ramas un apartament in care, din 2016 locuieste mama mea. Pana in 2016 mama a ... (vezi toată discuția)