avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul de consultanta intre 2 firme poate tine loc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul de consultanta intre 2 firme poate tine loc de mandat la inmatricularea unei masini?

Un acord de consultanta incheiat intre 2 firme poate tine loc de mandat la inmatricularea unei masini ? Mentionez ca persoana desemnata in acest acord nu este titularul firmei de consultanta.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 21:06, 28 Aprilie 2015
Stmat forumist,

Sincer, nu văd cum.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda auto franta icanblink icanblink Buna ziua! Situatia in care ma aflu este urmatoarea: Am fost in Franta in iulie, august, septembrie 2013, si am avut o masina inchiriata acolo. La sfarsit ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl cu asociat persoana juridica straina thegreencoffee thegreencoffee Buna ziua, Avem un SRL-ul compus din 3 asociati, din care unul este PJ externa (UE). Sunt interesat de actele necesare ce trebuie aduse de asociatul PJ ... (vezi toată discuția)
Juridic - amplasare cruce la mormant fara acordul proprietarului popaavidagabriela popaavidagabriela pe mormantul tatalui meu pe care sunt proprietar poate pune altcineva cruce fara acordul meu? (vezi toată discuția)