avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum contest raspunsul ANAF la contestatia mea ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum contest raspunsul ANAF la contestatia mea ?

Buna ziua,

Am contestat la ANAF repartizarea inegala (in 3 transe trimestriale in loc de 4 transe trimestriale pe parcursul anului 2015) la plata a platilor anticipate CASS pt venituri din cedarea folosintei bunurilor.

ANAF mi-a raspuns "pe langa subiectul" pe care eu l-am contestat, cu referire la un OPANAF 937/2013 care nu exista niciunde pe internet, nici macar pe site-ul ANAF la sectiunea OPANAF si tragand astfel concluzia ca nu este intemeiata contestatia mea, desi in Codul Fiscal la art. 296^24, alin (4) scrie negru pe alb ca am dreptate si ca platile trebuiau repartizate LA PLATA in 4 transe trimestriale egale.

Mentionez doar pentru umorul negru un detaliu din raspunsul ANAF: responsabil pt repartizarea pe doar 3 trimestre a platilor este conform raspunsului ANAF .... calculatorul.

Unde, cum si in ce termen pot contesta acest raspuns primit astazi de la ANAF si care este un abuz flagrant ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 07:25, 29 Aprilie 2015
In instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod fiscal art.296^27 alin 2 bellefille bellefille Raspunsul acordat de ANAF unui contribuabil pensionar (sub 740) si care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor(un singur contract de ... (vezi toată discuția)
Contributie cass la venitul din inchiriere 2012florin2012 2012florin2012 In urma cu cativa ani ati facut un comentariu legat de oug 88/2013 in care precizati ca incepand cu 2014 veniturile din cedarea folosintei locuintei devin ... (vezi toată discuția)
Plata cass din venituri realizate pentru anul 2012 a unui pensionar care este si angajat Adriana_Stoica Adriana_Stoica Am primit decizia de impunere pentru CASS pe anul 2012 iar baza de calcul trecuta in decizie este doar pentru venituri din activitati independente si este ... (vezi toată discuția)