Am contestat la ANAF repartizarea inegala (in 3 transe trimestriale in loc de 4 transe trimestriale pe parcursul anului 2015) la plata a platilor anticipate CASS pt venituri din cedarea folosintei bunurilor.
ANAF mi-a raspuns "pe langa subiectul" pe care eu l-am contestat, cu referire la un OPANAF 937/2013 care nu exista niciunde pe internet, nici macar pe site-ul ANAF la sectiunea OPANAF si tragand astfel concluzia ca nu este intemeiata contestatia mea, desi in Codul Fiscal la art. 296^24, alin (4) scrie negru pe alb ca am dreptate si ca platile trebuiau repartizate LA PLATA in 4 transe trimestriale egale.
Mentionez doar pentru umorul negru un detaliu din raspunsul ANAF: responsabil pt repartizarea pe doar 3 trimestre a platilor este conform raspunsului ANAF .... calculatorul.
Unde, cum si in ce termen pot contesta acest raspuns primit astazi de la ANAF si care este un abuz flagrant ?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.