avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legalitate diploma licenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legalitate diploma licenta

Urmeaza sa-mi ridic diploma de studii, mentionez ca am absolvit in 2008. Cei de la universitate emit diplome de licenta cu antetul Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului nu cu Minsterul Educatiei Cercetarii si Inovarii asa cum se numeste acum. Cei de la unversitate spun ca noi am terminat sub denumirea MECT, comanda si primirea diplomelor s-a facut sub aceasta titulatura. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 27 Iunie 2009
Cred ca da, dar verificati la MECT.
Denumirea de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării este valabila de la data de numirii noului guvern ... Este corecta eliberarea diplomei de licenta sub vechea denumire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de studii sonias sonias Am absolvit un program masteral la Unversitatea Spiru Haret. Pe adeverinta eliberata de universitate, in antet figureaza Miniesterul Educatiei Cercetarii si ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)