avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda financiară- ce presupune aceasta infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda financiară- ce presupune aceasta infractiune?

În ce act normativ pot găsi o definiție din punct de vedere juridic al fraudei financiare și ce presupune această infracțiune?
Cel mai recent răspuns: Mushroom , utilizator 16:11, 29 Aprilie 2015
Buna seara!

Nu exista infractiunea de frauda. Va rugam oferiti mai multe detalii despre speta.

Cu stima
Bună ziua.
În primul rând vă mulțumesc pentru răspuns.
Recitind întrebarea mea,realizez că a fost formulată greșit.Încerc să dezvolt. Curiozitatea mea privește actul fraudulos realizat de o întreprindere/unul sau mai mulți membrii din cadrul întreprinderii sau din afara ei care fraudează întreprinderea prin manipularea informației contabile sau delapidarea de active.Din punct de vedere juridic, ce fel de infracțiune comit aceștia și ce riscă autorii unei asemenea infrancțiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot oare sa-mi optin dreptul in tara asta? melinte adrian melinte adrian in urma cu 15 ani prin metoda MEBO mama mea alaturi de alti colegi au cumparat actiuni la intreprinderea care lucrau, ele doua obtinind 19.5 % din actiunile ... (vezi toată discuția)
Furt sau gestiune frauduloasa? vldstf vldstf Un sofer de tir, angajat la o societate comerciala privata, scoate o cantitate de motorina din rezervorul autovehiculului pe care il are in primire si o da cu ... (vezi toată discuția)
Infractiune legea 365 adriana79 adriana79 Buna dimineata, Am o intrebare, va rog. O infractiune prevazuta de articolul 27 din legea 365 lege speacila privind comertul electronic (efectuarea de ... (vezi toată discuția)