Buna seara!Numele meu este Maria,am 17 ani si o fetita de 6 luni care este dintr-o relatie de concubinaj care a durat 1 an si jumatate.Eu nu mai tin absolut deloc legatura cu acea persoana,si el acum vrea fetita.iar eu i-am zis ca nu e a lui,pentru ca ma tem,deoarece el in acte nu are discernamat si cat tim am stat cu el am avut numai probleme,spargea prin casa,certuri.s.a,iar dupa cum am zis,ieri am primit cererea pt chemare in judecata in care el scrie ca el vrea stabilirea paternatii,si incredintarea minorului.Am o si multe plangeri la politie deoarece dupa ce m-am despartit de el ma tot ameninta si pe mine si pe familia mea,ma santaja s.a,El este si nevazator si are si probleme grave de comportament.In acea chemare in judecata scrie ca el nu a stiut ca eu sunt minora cat timp am stat cu el,ceea ce este o mare minciuna.Eu vreau ca fetita sa ramana la mine,nu imi trebuie nimic de la el.Astazi am vorbit si cu un jurist care mi-a spus sa fac o intampinare si sa pun probe la dosar(de la plangerile la politie)Intrebarea e:ce sanse are el la acest proces sa castige fetita,sau daca sunt obligata sa fac testul ADN..a si..in acea cerere nu scrie ca ar avea ceva pretentii la bani,mai poate intre timp sa ma oblige sa ii dau bani daca pierd procesul?Multumesc
Daca el este nevazator aveti sanse foarte mari sa iesiti bine la proces.
El nu poate vedea ce face copilul.
Nu conteaza ca a vazut sau nu cati ani aveati cand ati procreat copilul.
Ar insemna sa va angajati avocat daca vreti sa va judecati aprig si nu cred ca are sens...ca v-ar costa prea mult si nu cred ca va permiteti a angaja avocat ca sa nu faceti testul ADN...
Daca va angajati un avocat aiurea il veti face...
Nu are sens sa va complicati...
Recunoastere copil
GEORGY28
Va rog sa ma ajutati.Am o fetita de 9 luni si jumatate care nu a fost recunoscuta de tata deoarece nu si-a dorit copil si influentat mai mult de mama sa nu o ... (vezi toată discuția)