avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Comert online
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Comert online

Buna ziua,

Am inceput colaborarea cu o firma din Israel care vrea sa lanseze o platforma online in Romania. Ei au dezvoltat site-ul in lb romana, platforma tradusa in romana, iar eu ar trebui sa fiu reprezentatul Firmei X -- Romania. Clientii romani pot fi persoane fizice sau juridice, plata este sub forma de abonament ( prin card sau paypal).

Intrebarea mea, din punct de vedere legal, ar trebui sa aibe si un punct de lucru in Romania? Sau eu, sub ce forma pot reprezenta firma? Trebuie sa figurez ca angajat al lor? Ei trebuie sa depuna vreo cerere sau document la vreo institutie?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Vanzare online Razvan Ghind Razvan Ghind Buna ziua, Am o intrebare despre cateva posibile scenarii de vanzari online, pentru care as dori sa stiu care sunt pasii(este necesar pfa/srl?) pe care ar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate upwork, freelancer si paypal OutSider03 OutSider03 Salutare. Nu stiu daca urmatoarele nelamuriri sunt ok sa le postez aici, s-ar putea sa fiu off-topic daca este cazul am sa sterg topicul si imi cer scuze ... (vezi toată discuția)