avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN productie Smoothie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN productie Smoothie

Buna ziua si salutare tuturor,
Vreau sa imi deschid un SRL-D pentru productia de sucuri naturale,mai exact de smoothie.
Smoothie-ul pe care doresc eu sa il produc este din iaurt cu fructe si sa il vand in magazine,hipermarket-uri,iar ceea ce nu reusesc eu sa inteleg este ce cod CAEN i se atribuie genului acesta de afacere.Pana acum am gasit urmatoarele dar nu sunt sigur ca sunt bune:
1107-productia de bauturi racoritoare nealcoolice,productia de ape minerale si alte ape imbuteliate.
1032-fabricarea de sucuri din fructe si legume.
4631-comert cu ridicata al fructelor si legumelor.

Aveti idee care cod CAEN este bun pentru genul acesta de afacere?

Alte discuții în legătură

Codul caen fabricarea borsului? Myha38 Myha38 Buna ziua! Am tot cautat informatii despre codul caen,fabricarea si imbutelierea borșului si nu stiu sigur care ar fi acesta. Ma puteti ajuta cu o ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Autorizatii incarcat sifoane gianina78 gianina78 Buna ziua! Ce autorizatii si avize, caen, sunt necesare pentru imbutelierea de sifoane(incarcat sifoane cu instalatie proprie)? (vezi toată discuția)