avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codul caen fabricarea borsului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codul caen fabricarea borsului?

Buna ziua!

Am tot cautat informatii despre codul caen,fabricarea si imbutelierea borșului si nu stiu sigur care ar fi acesta. Ma puteti ajuta cu o informație?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Myha38 , utilizator 09:10, 14 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti folosi
Cod CAEN
1107 - Producția de bauturi racoritoare nealcoolice; producția de ape minerale si alte ape imbuteliate

1089 - Fabricarea altor produse alimentare n.c.a.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii incarcat sifoane gianina78 gianina78 Buna ziua! Ce autorizatii si avize, caen, sunt necesare pentru imbutelierea de sifoane(incarcat sifoane cu instalatie proprie)? (vezi toată discuția)
Cod caen productie smoothie alex921 alex921 Buna ziua si salutare tuturor, Vreau sa imi deschid un SRL-D pentru productia de sucuri naturale,mai exact de smoothie. Smoothie-ul pe care doresc eu sa il ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)