avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii incarcat sifoane
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii incarcat sifoane

Buna ziua!
Ce autorizatii si avize, caen, sunt necesare pentru imbutelierea de sifoane(incarcat sifoane cu instalatie proprie)?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gianina78 , utilizator 09:26, 12 Februarie 2019
Gasiti informatii utile aici:
[ link extern ]
Pentru functionare aveti nevoie sa depuneti declaratie la fisc si sa obtineti autorizatie de functionare de la primarie.
Vedeti si
Procedura de autorizare sanitară a producției și distribuției apei potabile din 15.06.2004
[ link extern ]

CAEN 1107 - Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen fabricarea borsului? Myha38 Myha38 Buna ziua! Am tot cautat informatii despre codul caen,fabricarea si imbutelierea borșului si nu stiu sigur care ar fi acesta. Ma puteti ajuta cu o ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie smoothie alex921 alex921 Buna ziua si salutare tuturor, Vreau sa imi deschid un SRL-D pentru productia de sucuri naturale,mai exact de smoothie. Smoothie-ul pe care doresc eu sa il ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)