avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Primaria a furnizat copii xerox dupa un contract de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Primaria a furnizat copii xerox dupa un contract de arenda catre, terta persoana,fara acordul meu

Fermier fac urmatoarea intrebare ? Consiliul local al unei primarii din ialomita a furnizat si dat copii xerox dupa contractul meu de arendare teren agricol. Furnizarea acestor copii xerox ( Contract de Arenda, Tabele nominale de Arendare ). Totul a fost dat catre un alt fermier fara ca acesta sa fii facut o cerere prealabila scrisa. Cunoscand ca aceste date sunt si contin caracter personal , ma intreb cine se face vinovat ? Persoana din primarie ? Ori cel care a solicitat aceste documente pe care le-a dat altei persoane .... Legal si de drept aveau voie sa de copii xerox dupa aceste contracte de arenda fara acordul meu ? Cine se face vinovat si ce lege a aincalcat ?X-(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:30, 29 Aprilie 2015
Contractele, in general, nu se dau altor parti decat cu acordul partilor contractante.
Motivul este simplu, confidentialitatea informatiilor.

Avand in vedere situatia prezentata aveti posibilitatea sa depuneti o plangere penala pentru obtinerea de daune interese impotriva persoanei responsabile din primarie. Incadrarea o va face procurorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fii acuzati de complicitate sau abuz in serviciu,primar-secretar-agent agricol ? telecomanda telecomanda Fermierul GICA solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie unde depune odeclarati pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha. ... (vezi toată discuția)
Se poate retrage plangerea penala pentru: abuzul in serviciu-art.297 telecomanda telecomanda Pot retrage plangerea penala pentru Abuz inserviciu- pentru o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice.Un secretar primaria ... (vezi toată discuția)
Pot cere prefectului suspendarea din functie a unui secretar primarie pentru abuz in serviciu ? telecomanda telecomanda Speta : Un fermier solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie declara pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha.Acest fermier ... (vezi toată discuția)