avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE STRAIN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE STRAIN

Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pentru angajarea unei personae straine trebuiesc aceleasi documente ca si pentru un roman(copie CI,medicina muncii,acte de studii).Mentionez ca am acel document emis de Biroul de Imigrari.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 29 Aprilie 2015
Da, trebuie intocmite si aduse aceleasi documente ca si pentru un cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetateni straini liana istrate liana istrate Ce acte sunt necesare pentru angajarea unui cetatean strain cu contract individual de munca ? (vezi toată discuția)
Angajat cu 8 ore de munca am dreptul sa inchei alt contract de munca cu 8 ore la alta firma? crisirigeo crisirigeo Buna ziua. Un angajat cu 8 ore de munca in care nu este specificat programul orar, poate sa se angajeze la o alta firma cu o durata de munca de inca 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)