avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

In cazul in care CIM este incheiat in data de 30.01 cu data de incepere 02.02 (perioada nedeterminata),cand expira perioada de proba?
02.05 sau 30.04?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena milos , utilizator 19:40, 29 Aprilie 2015
Care este perioada de proba mentionata in c.i.m.?
Conform Codului Muncii, CIM se intocmeste si se transmite pe reges cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea activitatii in cadrul societatii. Din cele de mai sus am inteles ca CIM sa intocmit in 30.01 si activitatea a inceput in 02.02. De la data inceperii activitatii, respectiv 02.02 incepe sa curga si perioada de proba. Deci, perioada de proba expira la 02.05.

90 zile
romanlauramaria a scris:

Conform Codului Muncii, CIM se intocmeste si se transmite pe reges cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea activitatii in cadrul societatii. ....

Unde este prevazut asa ceva ?

@ elena milos

Perioada de proba expira la data de : 04.05.2015
La data incheirii CIM a fost trecut in aceasta perioada de proba de 90 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal angajare lichidare potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme : 1.daca un angajat trebuie sa isi inceapa activitatea in 01.05 tinand cont ca se lucreaza pe ture , ... (vezi toată discuția)
In perioada de proba sau nu? matematicianul123 matematicianul123 Buna ziua. M-am angajat ca asistent manager insa seful imi cere sa fac lucruri nerealizabile, iar unele in afara legii. In contractul meu de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca -perioada de proba magdaaura magdaaura Buna seara, Am nevoie de un sfat.Am dat concurs ptr ocuparea unui post si conform contractului am avut perioada de proba de 90zile.Contractul este intocmit pe ... (vezi toată discuția)