avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aflarea rudelor tatalui decedat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aflarea rudelor tatalui decedat

Buna seara,

Fiul meu, ar dori sa isi cunoasca rudele din partea tatalui, decedat in 2008.
Tatal sau l-a recunoscut si i-a platit pensie alimentara, dar nu a vorbit niciodata cu el, fiul meu fiind nascut inafara casatoriei tatalui sau. Stim ca avea un frate, parintii lui fiind decedati de mult, dar nu stim alte amanunte. Care ar fi procedura legala prin care am putea lua legatura cu eventualele rude?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Dala16

Alte discuții în legătură

Mostenire fratele meu a decedat de covid. el a divortat cu mai ... pesca_ru pesca_ru Drept de mostenire al nepotului nedeclarat la divort Fratele meu a decedat de covid. El a divortat cu mai multi ani in urma, insa in hotararea de divort nu ... (vezi toată discuția)
Mama vitrega este ascendent privilegiat ? bms bms Am urmatoarea speta: În urma decesului soțului au rămas 3 copii din prima căsătorie al acestuia S-a finalizat succesiunea după soț Ulterior ... (vezi toată discuția)
Revenire la nume initial minor DANA MOISE DANA MOISE Buna seara, Acum cateva luni fiul meu si-a dat acordul pentru schimbarea numelui copilului nascut in afara casatoriei,fapt care s-a intamplat pe cale ... (vezi toată discuția)