avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contraventie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contraventie rutiera

Am fost oprit in trafic de un echipaj de la rutiera in afara localitatii care circula in acelasi sens cu mine la o distanta de circa 500m si intre noi erau alte doua masini.La un moment dat m-am angajat in depasirea masinii din fata dar 500 m mai incolo am fost oprit pe motiv ca am depasit in zona indicatorului "depasirea interzisa".Urma pe drum o astfel de zona dar eu am depasit inainte.Am primit amenda si suspendare de permis pe 30 zile.Politia a oprit masina pe care am depasit-o dar iau luat numele si cnp pe care le-au trecut in p.v dar fara sa semneze ca martor si nici politia nu are filmare.Cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: vlad1932 , utilizator 06:06, 30 Aprilie 2015
Formulati contestatie in care mentionati pozitia dvs ref la fapta retinuta in pv,solicitati ca intimata sa depuna proba video.Succes!
soferul celilalte masini daca nu a semnat procesul verbal poate fi chemat ca si martor?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Puyan Puyan Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - depasire regulamentara zolano zolano Buna, DE60, in afara localitatii, singur in masina, zona cu depasire interzisa din cauza curbelor, o masina circula tras spre marginea drumului cu 40 la ... (vezi toată discuția)