avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata retroactiva
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata retroactiva

[ link extern ]
Pe baza link-ului de mai sus as dori o parere. Mentionez ca Anaf Ploiesti in urma intrebarilor mele repetate, nu au confirmat plata CAS la venitul din chirii inca din anul 2014 ianuarie, functionarele spunindu-mi ca nu va exista o plata retroactiva. Adica am cerut o calculatie si am fost refuzat pt. ca nu aveau o baza legala.Mentionez ca inchiriez de ani buni cu contract legal la Anaf Ploiesti.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
DanValentinMarcu, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul cass Cosminagherase Cosminagherase Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Incepand din data de 1 ianuarie 2014, prin modificarea Codului fiscal, a fost introdusa obligativitatea platii ... (vezi toată discuția)
Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Ap achizitionat prin peima casa Busulica Busulica Buna seara Am achizitionat un ap prin Programul Prima Casa. As dori sa il inchiriez si sa declar la organele fiscale ptr plata impozitului, citisem ca se ... (vezi toată discuția)