avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract de asistenta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract de asistenta juridica

Vreau sa inchei un contract de asistenta juridica, avocatul respectiv mi-a trimis contractul prin posta pentru al semna. Am verificat la baroul avocatilor daca exista acest avocat si exista intradevar, numai ca in contract difera numarul deciziei Baroului din care face parte. Pe lista care apare la UNBR este un nr. de decizie diferit decat nr. deciziei care este trecut in contract la pct. 1
Va rog sa ma ajutati urgent.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:11, 5 Mai 2015
Personal in 15 ani de profesie nu am completat niciodata in contractele incheiate rubrica despre care faceti vorbire.Daca ati verificat apartenenta av respectiv la UNBR si la baroul din localitate,este vb mai mult ca sigur de o simpla eroare de redactare.
Poate fi vorba de 2 decizii, una de intrare in avocatura si una de infiintare a Cabinetului, oricum nu mi se pare o problema.
Daca adresa de sediu corespunde este imposibil sa fie 2 avocati cu acelasi nume si acelasi sediu profesional situat fix la aceeasi adresa.

Cred ca daca enervati avocatul va rezilia unilateral contractul pana sa il semnati...
De platit l-ati platit sau mai dureaza cateva luni pana il platiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gazduire sediu social - birou avocat viorel_dn viorel_dn Buna ziua, Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)
Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)