avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima de instalare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima de instalare

Sunt functionar public debutant am terminat in 2014 si anul acesta m-am angajat la consiliu judetean si lucrez intr un oras la 100 de km de casa , imi puteti spune daca am dreptul la Indemnizatie de instalare " pt functionarii publici OG 6/2007 "

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 30 Aprilie 2015
Ar trebui sa fac o cerere sau ceva , care e procedura obtinerii aceste indemnizatii ?
OG 6/2007 a fost abrogata cu exceptia art. 22 alin.1 - 2, 4-7,art. 24, art. 25, art. 26, art. 27, art. 29 si art. 30.

Astfel, potrivit art.29 alin.1 din OG 6/2007, la incadrarea intr-o autoritate sau institutie publica din alta localitate decat cea de domiciliu, in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor functionarii publici beneficiaza de o indemnizatie de instalare egala cu un salariu de baza corespunzator functiei publice de debutant in care urmeaza sa fie incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de instalare pt functionarii publici og 6/2007 Korrnell Korrnell Buna ziua, sunt functionar public debutant intr\'o institutie publica centrala. Dat fiind faptul ca nu sunt din Bucuresti si sunt la primul loc de munca am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de instalare ContSters357435 ContSters357435 Imi puteti spune care este procedura prin care trebuie sa solicit indmnizatia de instalare ( potrivit art.29 alin.1 din OG 6/2007, la incadrarea intr-o ... (vezi toată discuția)
Problema indemnizatie skroll skroll Avand in vedere OG nr6/2007 care prevede la art.29 indemnizatia de instalare in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor al functionariilor publici ... (vezi toată discuția)