buna ziua as vrea sa imi scot copii din tara sunt mama lor si nu am intocmit inca un divort cum pot face acest lucru si care sunt consecintele fara acordul tatalui, el fiind plecat in germania va rog ajutati-ma
Introduceti divortul si solicitati exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.
Aceasta este o exceptie de la regula autoritatii comune si pentru a fi admisa trebuie sa probati dezinteresul total al tatalui sau imposibilitatea de a-l contacta. Dezavantajul este ca un astfel de dosar dureaza minim 1 an.
Doamnă, procura nu este definitivă, ea poate fi dată şi pentru un an sau doar pentru o singură deplasare şi cu interval fixat.
Acum, depinde ce doriţi dvs. Unele ţări, pentru a vă da rezidenţă dvs. şi copiilor, cer expres acordul ambilor părinţi pentru stabilirea reşedinţei.
Ca să scoateţi copiii din ţară este suficient un acord şi pentru o zi, dacă însă nu vă întoarceţi, este caz penal.
Custodie comuna
roberta1
Buna ziua,
Acum un an am divortat la notar de sotul meu, pe cale amiabila, iar cei doi copii minori rezultati din timpul casatoriei au ramas la mine (dar ... (vezi toată discuția)