buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema in luna februarie am intrat in somaj pentru o perioada de 9 luni in luna aprilie pe data de 15 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile dupa aproximativ 15 zile anajatorul mia incetat contractul deoarece nu am corespuns cu postul pentru care m-au angajat( postul de casier eu am absolvit ciclul inferior al liceului iar ei cereau 12 clase ) mi-au incetat contractul cu art 31 aln 3 printr-o notificare in care specifica ca ei renunta la mine ca anajat.as vrea sa stiu daca mai pot reveni in somaj deoarece cei de la A.L.O.F.M mi-au spus ca nu se mai poate.
adevaru ca nu se mai poate nu prevede legea acest lucru daia au incheiat si contractul munci nici nu imi pot da seama cum de te.au angajat daca nu aveau voie
nu stiu de ce mau angajat ideea este ca eu am pierdut somajul,am ramas fara nici un venit din cauza lor ce as putea sa fac asta este rugamintea mea sa_mi oferiti o solutie concreta.multumesc
da stiu e foarte simplu dar eu din aceasta cauza am ramas fara nici un venit,greseala a fost a mea ca miam cautat loc de munca pentru ca am vrut sa muncesc nu sa iau somaj de la stat iar acum sa inteleg ca nu este nici o lege pentru acest caz trebuie sa ma resemnez si sami caut de munca in continuare.multumesc de raspuns