avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire in somaj

buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema in luna februarie am intrat in somaj pentru o perioada de 9 luni in luna aprilie pe data de 15 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile dupa aproximativ 15 zile anajatorul mia incetat contractul deoarece nu am corespuns cu postul pentru care m-au angajat( postul de casier eu am absolvit ciclul inferior al liceului iar ei cereau 12 clase ) mi-au incetat contractul cu art 31 aln 3 printr-o notificare in care specifica ca ei renunta la mine ca anajat.as vrea sa stiu daca mai pot reveni in somaj deoarece cei de la A.L.O.F.M mi-au spus ca nu se mai poate.
Cel mai recent răspuns: iony23 , utilizator 15:31, 30 Aprilie 2015
adevaru ca nu se mai poate nu prevede legea acest lucru daia au incheiat si contractul munci nici nu imi pot da seama cum de te.au angajat daca nu aveau voie
nu stiu de ce mau angajat ideea este ca eu am pierdut somajul,am ramas fara nici un venit din cauza lor ce as putea sa fac asta este rugamintea mea sa_mi oferiti o solutie concreta.multumesc
V-au angajat ca aveau nevoie de personal , iar daca dvs nu ati corespuns postului ocupat atunci au incetat raportul de munca.
da stiu e foarte simplu dar eu din aceasta cauza am ramas fara nici un venit,greseala a fost a mea ca miam cautat loc de munca pentru ca am vrut sa muncesc nu sa iau somaj de la stat iar acum sa inteleg ca nu este nici o lege pentru acest caz trebuie sa ma resemnez si sami caut de munca in continuare.multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi reiau somajul? joryess joryess acum cativa ani am avut dreptu la somaj mam dus cu dosaru lam bagat si mi sa dat 3 formulare de la 3 firme sa le bifez,eu miam rupt picioru cazand pe zapada si ... (vezi toată discuția)
Somaj angajat concediat ramo1305 ramo1305 Buna ziua, 1) in cazul unui angajat care a fost concediat, acesta poate sa beneficieze de somaj? 2) In cazul in care societatea concedeaza un angajat, ... (vezi toată discuția)
Facilitati financiare - angajare consilieri juridici debutanti PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, La ce anume face referire art. 18 (\"Autoritatile si persoanele juridice de drept public sau privat, care incadreaza consilieri juridici ... (vezi toată discuția)