avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa-mi reiau somajul?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa-mi reiau somajul?

acum cativa ani am avut dreptu la somaj mam dus cu dosaru lam bagat si mi sa dat 3 formulare de la 3 firme sa le bifez,eu miam rupt picioru cazand pe zapada si nu mam mai dus sa bifez acala foi apoi cand mam facut bn am inceput munca prin tara si nu am avut timp.anu acasta mam dus la somaj pt ca am dreptu si acolo surpriza mau trecut ca am refuzat somaju si nu mai am dreptu la somaj.intrebarea mea e urmatoarea ce trebuie sa fac sami recapat dreptu la somaj sau ce lege prevede refuzarea somajului,ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:08, 28 Noiembrie 2011
Legea are reguli care trebuiesc respectate. Trebuia sa veniti cu negatie de la cei 3 angajatori iar daca s-a intamplat accidentul trebuia sa anuntati evenimentul. Ati mai avut o sansa dupa vindecare, puteati depune dosarul in termen de 12 luni de la incetarea contractului. Acum, dupa mai bine de 12 luni, nu mai aveti ce face.
Este vorba de legea 76/2006 actualizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj veronica38 veronica38 buna ziua am o nelamurire an legatura cu dreptu la somaj .am lucrat an anul 2009 la o firma o perioada de 3 luni la care miam rupt picioru miam dat demisia ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? asimod asimod eu am terminat somaju ( 9 luni ) in aprilie , in luna mai mam angajat la aceiasi firma la care am fost si am semnat un contract pana in decembrie( 7luni ) iar ... (vezi toată discuția)
Somaj alberto77 alberto77 cand am depus dosarul de somaj cel care mi-a procesat dosaru mi-a spus ca am dreptu la 9luni somaj l-am depus in 2009 cu tot cu acea lege de 3luni in plus eu ... (vezi toată discuția)