avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca temporara

Buna ziua,

Ma intereseaza cate contracte de munca temporara poate incheia un agent de munca temporara cu un salariat. Adica am acum un contract de munca temporara cu un salariat. Peste ceva timp inceteaza. Apoi vreau sa il angajez din nou pe alt proiect si tot asa.
Exista vreo restrictie in acest sens?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 30 Aprilie 2015
Codul Muncii nu face nicio referire la numarul maxim de contracte de munca temporara acre se pot incheia intre agentul de munca temporara si persoana in cauza.

Art. 95 C.mun.
(1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea termenului prevazut la art. 90 alin. (2).
(2) Agentul de munca temporara poate incheia cu salariatul temporar un contract de munca pe durata nedeterminata, situatie in care in perioada dintre doua misiuni salariatul temporar se afla la dispozitia agentului de munca temporara.
(3) Pentru fiecare noua misiune intre parti se incheie un contract de munca temporara, in care vor fi precizate toate elementele prevazute la art. 94 alin. (2).
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada nedeterminata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Art. 95. [contractul de munca temporara multi-misiune] (1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea ... (vezi toată discuția)
Cim carmenliv carmenliv Un agent de munca temporara incheie un contract de munca temporara cu un salariat pe durata unei misiuni, iar utilizatorul(1) este in ITALIA, locul de munca ... (vezi toată discuția)
Agent munca temporara - munca temporara in strainatate MihaiTN MihaiTN Buna ziua, Am o nelamurire, si sper sa ma ajutati. Anul trecut am deschis, in Constanta, o agentie de recrutare si plasare forta de munca. In ... (vezi toată discuția)