avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada nedeterminata

Art. 95. [contractul de munca temporara multi-misiune]
(1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea termenului prevazut la art. 90 alin. (2).
(2) Agentul de munca temporara poate incheia cu salariatul temporar un contract de munca pe durata nedeterminata, situatie in care in perioada dintre doua misiuni salariatul temporar se afla la dispozitia agentului de munca temporara.
(3) Pentru fiecare noua misiune intre parti se incheie un contract de munca temporara, in care vor fi precizate toate elementele prevazute la art. 94 alin. (2).
(4) Contractul de munca temporara inceteaza la terminarea misiunii pentru care a fost incheiat sau daca utilizatorul renunta la serviciile sale inainte de incheierea misiunii, in conditiile contractului de punere la dispozitie.
La ce tip de contract se refera la perioada nedeterminata - contract de munca temporara sau ctr INDIVIDUAL de munca pe per nedeterminata?

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporara RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua, Ma intereseaza cate contracte de munca temporara poate incheia un agent de munca temporara cu un salariat. Adica am acum un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj bureac62 bureac62 Contractul de munca temporara este acelasi lucru cu Contractul de munca pe perioada determinata?multumesa anticipat (vezi toată discuția)
Contract temporar. michael11 michael11 Buna seara.am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un contract de munca temporara.Deci,am incheiat la sfarsitul lunii septembrie un contract de munca ... (vezi toată discuția)