avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Contractul de munca temporara este acelasi lucru cu Contractul de munca pe perioada determinata?multumesa anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:49, 12 Decembrie 2012
1. Sunt contracte de munca separate.

2. Iata ce spune Codul muncii:

Art. 94
(1) Contractul de munca temporara este un contract individual de munca ce se incheie in scris intre agentul de munca temporara si salariatul temporar, pe durata unei misiuni.
...

Art.95
...
(4) Contractul de munca temporara inceteaza la terminarea misiunii pentru care a fost incheiat sau daca utilizatorul renunta la serviciile sale inainte de incheierea misiunii, in conditiile contractului de punere la dispozitie.

3. Daca va inceteaza contractul de munca temporara cu art.95(4) din Codul muncii atunci veti putea beneficia de indemnizatie de somaj daca in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj aveti 12 luni de cotizare la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada nedeterminata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Art. 95. [contractul de munca temporara multi-misiune] (1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea ... (vezi toată discuția)
Contract temporar. michael11 michael11 Buna seara.am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un contract de munca temporara.Deci,am incheiat la sfarsitul lunii septembrie un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Lucrez la o firma la care \"detasam\" soferi la diverse firme ( contract de munca temporara). De multe ori, se intampla ca angajatii sa plece in concediu si ... (vezi toată discuția)