avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... doi asociati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

doi asociati

in firma suntem doi asociati,banuiesc ca celalalt face lucruri necurate (pe scurt) poate vinde societatea fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 08:09, 28 Iunie 2009
Nu puteti iesi din firma , fara ca partenerui(partenera) sa nu cunoaasca.Sunt niste formalitati care trebuie indeplinite.
Dar nu stiu ce ati prevazut in Actul constitutiv referitor la transmiterea partilor sociale.Poate ne spuneti mai multe
Dar procura pentru ce ii trebuie?Un imprumut la banca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl angola angola am si eu o problema daca ma puteti ajuta...am un srl cu ceva datorii la stat si furnizori si as vrea asa stiu daca o pot vinde cu datorii cu tot si sa mai ... (vezi toată discuția)
Probleme credit pe firma DFlorin DFlorin Buna ziua,am un credit pe firma de 30000 ron la brd ,fara nici o garantie,care se reinoieste la fiecare an iar lunar plateam doar o dobanda la aceasta ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma bigu4u bigu4u Suntem 2 asociati in firma si dorim sa luam un credit pe firma doar ca acest lucru nu e posibil deoarece celalalt partener a avut un credit pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)