avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare srl

am si eu o problema daca ma puteti ajuta...am un srl cu ceva datorii la stat si furnizori si as vrea asa stiu daca o pot vinde cu datorii cu tot si sa mai primesc si ceva in plus pe ea....poate ca nu ma exprim corect dar asta e din cauza disperarii si a datoriilor ce bat la usa......daca ma puteti ajuta cu un sfat va-s fi foarte recunoscatoare
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: angola , utilizator 12:13, 2 Iulie 2009
Puteti sa cesionati partile sociale catre o alta terta persoana care doreste sa le preia...Cand mergeti la notar specificati clar conditiile prin care noul asociat preia toate datoriile si Dmv nu mai aveti nici o raspundere .
dar credeti ca pot obtine si o parte de bani pe acest srl in urma vanzari....multumesc
Va intelegeti cu cel care preia partile sociale....se poate obtine bani in functie de valoarea activelor si pe baza evaluarii patrimoniului .
va multumesc mult:love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi asociati nistor.geta nistor.geta in firma suntem doi asociati,banuiesc ca celalalt face lucruri necurate (pe scurt) poate vinde societatea fara acordul meu? (vezi toată discuția)
Cum scap de o societate cu datorii la stat ????? bebe4ever bebe4ever Buna ziua as avea si eu nevoie de cateva lamuriri daca se poate. in 1997 am infintat un srl am fost 2 asociati acum de 1 luna asociatul mi-a cedat mie partile ... (vezi toată discuția)
Vanzare s.r.l. cu datorii marius d marius d sunt asociat unic si administrator unic al srl-ului care are datorii la stat -tva, cas, etc 1. pot sa vand srl-ul la persoana fizica ?( cesiune toate partile ... (vezi toată discuția)