avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... PROPRIETATE INTELECTUALA A AUTORILOR
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

PROPRIETATE INTELECTUALA A AUTORILOR

Buna ziua,

Intrebarea mea este legata de faptul ca as dori sa-mi fac un portofoliu cu proiectele la care am desenat. Daca sunt angajata intr-o firma de proiectare, pot face o cerere scrisa prin care sa cer acordul de lua partea desenata de mine, pt a putea crea portofoliu? Si daca da, iar patronul imi va refuza acest drept cum pot contracara decizia?
Proprietatea intelectuala a autorilor, presupune si cel care deseneaza (reprezinta grafic), sau intocmeste acea documentatie?

Cu respect si multumiri,
O zi buna

Alte discuții în legătură

Drept de autor alinasavin alinasavin Documentatiile pentru finantare realizate de catre o firma de consultanta sunt protejate de dreptul de autor? (vezi toată discuția)
Un personaj de desen animat Pixelut Pixelut buna ziua, as avea cateva intrebari legate de un contract cu o editura pentru copii, despre anumite drepturi si obligatii, atat ale mele cat si ale ... (vezi toată discuția)
Colaborator cere drepturi de autor după ce colaborarea s-a încheiat adrianSoare adrianSoare Bună ziua, de câțiva ani am colaborat necondiționat cu un artist grafic pentru un proiect până curând când acesta a decis să părăsească ... (vezi toată discuția)