Buna ziua am o mare problema ,pe data de 18 ianuarie la trecerea de pietoni i nu am observat ca cineva ar trecea pentru-ca in fata mai erau cateva masini si brusc mi-a aparut o persoana pe care am atins-o usor la picior .m-am dat jos am intrebat-o daca are ceva si mi-a spus ca nu are nimic ,a venit politia mi-a luat carnet#-oul si nustiu ce a scris pe declaratia aia ca nici in ziua de azi nu mi-a dat carnetu,mi s-a spus sa astept dar cat?mentionez ca persoana nu a cerut nimic si dosarul meu e la tribunal si totusi nu vrea sa-mi dea carnetu nu inteleg?sunt sofer de multi ani si nu am avut niciodata nici un accident sau vre-o amenda ceva ,nu inteleg de ce nu -mi da carnetu ?#-o#-o#-odeci mentionez ca persoana in cauza nu are nimic ,e posibil asa ceva sa nu primesc nici un raspuns???
S-a deschis un dosar de cercetare, a fost inaintat la procuror (care din ce spuneti a ajuns la Tribunal, ...dvs. ati zis) si s-a dispus o masura (retinerea permisului), astfel incat pana ce instanta va lua o hotarare poate sa treaca ceva timp (in unele cazuri si 6 luni sau mai bine).
Da s-a inaintat la tribunal si doamna procuror mi-a spus sa astept dar cat?eu am nevoie de carnet pentru-ca nu am cu ce face naveta decat cu masina proprie ,pot face inchisoare ?eu nu am facut nimic grav nu am accidentat-o pe persoana in cauza ca nu are niimic la picior,vreau sa-mi pun avocat e bine ?multumesc frumos de raspuns!
DE ce dureaza asa mult daca eu nu am facut nimic grav?mentionez ca nu am antecedente!am probleme cu inima dar asta nu inseamna ca nu -mi va da carnetu?
Nu dureaza mult din cauza faptei, ci din cauza numarului mare de dosare, asta-i mersul la noi. Nu, nu puteti face inchisoare, insa daca aveti avocat il putati pune sa se intereseze care este dosarul, ce contine, daca vi se imputa ceva si restul. Asa-i la noi cand te loveste napasta ti se schimba viata de azi pe maine. Mai treceti pe la biserica!