avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cardul de sanatate pentru persoanele din caminele de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cardul de sanatate pentru persoanele din caminele de batrani

Buna ziua,


Bunica mea, pensionara si asigurata CASMB este rezident permanent intr-un camin de batrani din Ilfov din toamna anului trecut, avand domiciului si buletinul in Bucuresti.
Ea are la camin medic de familie si psihiatru si acolo isi face analize curente dar este si inscrisa in programul national de Diabet, la un doctor diabetolog din Bucuresti. La camin nu exista diabetolog. Ii trebuie reteta macar la 3 luni si de la medicul de familie si de la diabetolog. Bunica mea a trecut mai rar pe la diabetolog in ultima vreme si ii luam reteta ca apartinatori in baza analizelor la zi.
Intrebarea este urmatoarea: Ne este foarte greu sa ne plimbam cu cardul de sanatate de la caminul de batrani dinafara Bucurestiului la diabetolog si invers. Cum putem sa facem rost de reteta de la diabetolog fara sa mai trebuiasca acest card (care ii trebuie de fapt tot timpul la camin)?
Exista oare o solutie prevazuta pentru persoanele internate la camine?
Multumesc. Rog raspuns de la persoanele avizate

Alte discuții în legătură

Sunt bolnava de diabet. sunt din bucuresti. Anca Mirica Anca Mirica Am fost cateva zile internata la spitalul Cantacuzino. Mi s-a spus sa merg sa incerc sa ma pensionez dar unde sa merg, nu mi s-a spus, mai ales ca rezidentele ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu ... xtreme07 xtreme07 confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu daca un doctor de aceasi specialitate care are contract cu casa de sanatate, poate sa-mi vada ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar de handicap adult cu alzheimer adrag adrag Buna ziua, Din cauza degradarii starii psihice si fizice am fost nevoiti sa o internam pe soacra mea intr-un camin privat de batrani din sectorul ... (vezi toată discuția)