avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,bunica suferă de demență severa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,bunica suferă de demență severa ...

Buna ziua,bunica suferă de demență severa.Ea sta singura și nu mai are pe nimeni.A ajuns într-un stadiu in care se cearta cu vecinii și amenință cu toporul.Ce pot sa fac? Momentan am reușit să o internez la psihiatrie dar când termină tratamentul cum sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:39, 2 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tratamentul pentru demență mixtă cronică, NU trebuie să-l termine, trebuie să-l ia neîntrerupt toată viața.
Îl prescrie lunar medicul psihiatru, și e gratuit.

Oricum, este o boală fără leac, tratamentul doar o mai calmează, o ajută să doarmă.
Ca să o ajutați, mergeți dvs lunar la doctor să-i luați rețeta compensată, apoi îi scoateți medicamentele de la farmacie.
Dar aveți nevoie de cardul ei de sănătate.

La azilele obișnuite nu sunt primiți bolnavii psihic, deoarece ar reprezenta un pericol pentru ceilalți rezidenți din azil, plus că n-au personal specializat care să știe cum să vorbească și cum să se comporte cu bolnavii psihic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
Internata în camin spital sau platiti pe cineva sa stea cu ea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Intenare in spital bolnav psihic ella2010 ella2010 va rog sa-mi spuneti cum as putea proceda pentru a interna un bolnav psihic [Bipolara] intr-un centru de boli cronice. ,familia nu-l mai poate stapani si nu ... (vezi toată discuția)
Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)