avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Foaie de parcurs mod de complectare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Foaie de parcurs mod de complectare

Buna ziua
Lucrez in cadrul unui holding european , care are in componenta o firma din Romania cu sediul in Oradea.Sunt angajat de catre partea romana.Am primait o masina de serviciu cu nr de ungaria, foaie de parcurs din ungaria.Pina acum am complectat pe foaie ca destinatii denumirea firmelor unde m-am deplasat. De aprox o luna se cere ca sa complectez in loc de denumire, strada si nr strazii unde m-am deplasat. Nestiin in multe localitati adresa exacta dupa nemele strazii si nr-ul am complectat in continuare numai denumirea firmei. In urma acestui fapt mi sa considerat ca foaia de parcurs nu este complectat corect si ca mi se opreste salariul pe motiv ca nu am justificare pe carburant,(alimentez cu card MOL).Intrebari Legislatia Romana cum are modul de complectare a foi de parcurs? Daca ma opreste Politistul pt control poate sa ma amendeze daca vede la rubrica destinatie numele si nr strazii, este valabil acest mod de complectare? Stiu ca in Ungaria pt complectare necorespunzatoare se aplica o amenda de 50000 Ft.dar nu am reusit sa aflu modul concret de complectare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 08:16, 27 Iunie 2009
LALA68 a scris:

Buna ziua
Lucrez in cadrul unui holding european , care are in componenta o firma din Romania cu sediul in Oradea.Sunt angajat de catre partea romana.Am primait o masina de serviciu cu nr de ungaria, foaie de parcurs din ungaria.Pina acum am complectat pe foaie ca destinatii denumirea firmelor unde m-am deplasat. De aprox o luna se cere ca sa complectez in loc de denumire, strada si nr strazii unde m-am deplasat. Nestiin in multe localitati adresa exacta dupa nemele strazii si nr-ul am complectat in continuare numai denumirea firmei. In urma acestui fapt mi sa considerat ca foaia de parcurs nu este complectat corect si ca mi se opreste salariul pe motiv ca nu am justificare pe carburant,(alimentez cu card MOL).Intrebari Legislatia Romana cum are modul de complectare a foi de parcurs? Daca ma opreste Politistul pt control poate sa ma amendeze daca vede la rubrica destinatie numele si nr strazii, este valabil acest mod de complectare? Stiu ca in Ungaria pt complectare necorespunzatoare se aplica o amenda de 50000 Ft.dar nu am reusit sa aflu modul concret de complectare.
Va multumesc

Mai nou s-a schimbat legislatia in vigoare cu privire la deducerea combustibilului.Sunt cateva exceptii , printre care va aflati si Dmv.
Insa , pentru a beneficia de deducere trebuie sa demonstrati ca ati utilizat masina in scop de serviciu si pentru astatrebuie sa mentionati in foaia de parcurs , ora si locul cu exactitate .Este corect ceea ce va cer.cand ajungeti undeva si nu cunoasteti strada si numarul , intrebati.Daca nu stiti cum sa completati foaia de parcurs , intrebati la contabilitate sau la cine se ocupa de acest lucru in cadrul companiei Dmv.
Mult succes ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala deductibila Ari77 Ari77 Buna ziua, Am un PFA cu prestari servicii (vand produsele unei firme ca intermediar). Lucrez mult si pe teren, in 10 judete. Firma pt care lucrez a dat ... (vezi toată discuția)