avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie impunere ANAF pentru plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie impunere ANAF pentru plata CASS

daca ma puteti ajuta cu un model de contestatie impotriva deciziei anaf ptr plata cass
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2015
adita100a, utilizator
DOMNULE DIRECTOR,

Subsemnatul(a) .............., domiciliat(a) in ..................formulez prezenta CONTESTATIE IMPOTRIVA DECIZIEI DE IMPUNERE

nr..... si a bazei de impunere stabilita de..........., cu sediul in............, str.......... nr......judet/sector.............., solicitandu-va ca prin decizia de solutionare a prezentei contestatii sa admiteti in totalitate contestatia formulata de subsemnat si pe cale de consecinta, sa desfiintati in intregime actele administrative fiscale atacate, obligand organul emitent............, sa emita o noua decizie de impunere cu o noua baza de impozitare corespunzatoare.

MOTIVELE PREZENTEI CONTESTATII

In fapt, la data de.................organul fiscal, respectiv...............mi-a comunicat actul administrativ fiscal nr. ........din data de.........., prin care parata a dispus..........., act administrativ fiscal ce dispune in mod netemeinic si nelegal ca subsemnatul sa fiu obligat sa..............

De aceea, avand in vedere cele de mai sus, solicit pe aceasta cale sa desfiintati in intregime actele administrative fiscale atacate, respectiv baza de impunere si decizia de impunere nr....../......, obligand organul emitent........, sa emita o noua decizie de impunere cu o noua baza de impozitare corespunzatoare.

In drept, imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 43, art. 84-art. 88, art. 175-art. 188 din Codul de procedura fiscala republicat, cu modificarile si completarile ulterioare.

In dovedirea contestatiei, inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri.

Data depunerii...........

Semnatura............

DOMNULUI DIRECTOR AL ...................
imi trebuie o motivatie argumentata,sa se poate face ceva,si nu stiu ce dociumentatie sa depun in afara ca are pensie si plateste cass
Despre ce venituri este vorba si pentru care ANAF solicita CASS?
investitii 12 lei
Care din cele de mai jos:
(1) Veniturile din investiţii cuprind:
a) dividende;
b) venituri impozabile din dobânzi;
c) câştiguri din transferul titlurilor de valoare definite potrivit prevederilor art. 7;
d) venituri din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare;
e) venituri din lichidarea unei persoane juridice.

Alte discuții în legătură

Cass- pentru venituri din inchirieri/pensionari mirceaione mirceaione pensionarii platesc cass(contrib.asig.sociale de sanatate) pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor ? in codul fiscal nu am gasit nici o referire. (vezi toată discuția)
Cass datorat pentru dividende virgilbalan virgilbalan Buna ziua, Sunt pensionar din 2000. Din 2011 sau 2012 platesc cu sau fara voie CASS. Tot cam pe atunci am primit instiintare ca am CASS datorat 400 lei cu ... (vezi toată discuția)
Student dator la anaf pentru sanatate in 2012 davidioana davidioana Buna ziua! Am primit de la ANAF o instiintare ca sunt datoare 468 de lei pentru neplata contributiei de asigurari sociale de sanatate din anul 2012. mentionez ... (vezi toată discuția)