avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare abonament telefonie

buna seara,

Socrul meu s-a dus la vodafone pt a achizitiona o baterie de telefon si s-a trezit cu un abonament . Tin sa mentionez ca are 83 de ani si a fost pacalit cu acest abonament. Se poate face ceva pt a anula abonamentul
Cel mai recent răspuns: ramonap80 , utilizator 14:39, 5 Mai 2015
Da, se poate face ceva, se pot invoca vicii de consimtamant sau se poate apela la legile speciale de protectia consumatorului, atat in instanta, cat si printr-o plangere la protectia consumatorului.
Luati-l pe tata socru, mergeti impreuna la magazinul unde a incheiat contractul si cautati reprezentantul, poate reusiti sa reconstituiti discutia. Daca nu gasiti intelegere si sunteti convins ca a fost pacalit, notati numele reprezentantului si faceti intai o sesizare la centru; descrieti situatia si cereti anularea abonamentului pentru ca a fost incheiat prin practici comerciale inselatoare asa cum sunt definite de Legea 363/2007.

Reclamati-i la ANPC doar dupa ce primiti raspunsul de la firma (si desigur daca e nefavorabil). Reclamatiile trebuie insotite de dovada incercarii de rezolvare pe cale amiabila.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet si telefon fix facut pe 16 august 2012 aurora1967 aurora1967 Buna ziua, pe data de16-08-2012 am facut un contract pentru internet si voce fixa 12gb de14euro,daracest ab doream sa-l folosesc in comuna Dilga nu in ... (vezi toată discuția)
Nerespectare termen legal sesizare ! costel_tirdea costel_tirdea Am un abonament la o companie de telefonie mobila care nu mai este sub contract, Am solicitat o cerere de \'\'reziliere contract\'\'(cu toate ca eu nu m ai am ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)